Davor Šuker: Žao nam je Rijeke koja je imala nesreću sa ždrijebom

Petak, 05. kolovoza 2016. 15:23 Napisao/la  SC

 Dinamo će desetu godinu zaredom provesti igrajući skupinu Lige prvaka ili Europske lige, čime se uistinu malo klubova može pohvaliti, kaže predsjednik HNS-a

Davor Šuker oglasio se povodom plasmana tri hrvatska kluba u play-off europskih natjecanja, predsjednik HNS-a kaže:

- Nogomet je vrlo važan faktor u našem društvu i zato je važno što se osim uspjesima reprezentacije možemo zajedno veseliti i uspjesima naših klubova u Europi. Možemo biti ponosni na ono što su do sada ostvarili hrvatski klubovi u europskim natjecanjima. Dinamo će desetu godinu zaredom provesti igrajući skupinu Lige prvaka ili Europske lige, čime se uistinu malo klubova može pohvaliti, što dokazuje koliko Modri imaju stabilnu i dugoročno kvalitetnu sportsku strategiju. Hajduk i Lokomotiva oduševili su nas s dva sjajna rezultata jer ukrajinska liga je vrlo jaka, u financijama i insfrastrukturi teško se možemo mjeriti. Radi se o impresivnim pobjedama i vrlo važnima za rejting hrvatskih klubova na čemu im čestitam. Žao nam je svima Rijeke koja je imala nesreću sa ždrijebom u kojem je dobila vrlo teškog protivnika za ovu fazu natjecanja, ali je svejedno bila na gol do prolaska. U nogometu je nekada tako, u dvije utakmice morate imati i malo sreće, ali važno je što Rijeka u kontinuitetu djeluje i funkcionira stabilno, čvrsto i planski. Dinamu, Hajduku i Lokomotivi želim dobar ždrijeb i puno sreće i uspjeha u daljnjim utakmicama, bilo bi uistinu sjajno da cijelu jesen gledamo tri naša kluba u europskim natjecanjima, poručio je Šuker.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.