Danijel Cesarec uoči Hajduka: Na Poljudu igramo utakmicu godine, nisu u igri samo tri boda

Subota, 01. prosinca 2012. 22:20 Napisao  Marko Babić

Znamo koliko utakmica znači navijačima. Mislim da će svi od nas, počevši od mene, dati maksimum da dobijemo tu utakmicu, rekao je Cesarec

Danijel Cesarec zadužen je za pogotke u redovima Rijeke. Nema sumnje da navijači Rijeke očekuju od njega da zatrese mrežu na nedjeljnom gostovanju kod Hajduka (19 sati).

- To je veliki derbi i veliki je ulog. Po meni je to utakmica godine jer nisu u igri samo tri boda, znamo koliko utakmica znači navijačima. Mislim da će svi od nas, počevši od mene, dati maksimum da dobijemo tu utakmicu, rekao je Danijel Cesarec koji je pokušao evocirati uspomene kada je u dresu Marsonije gostovao u Splitu.

- Igrao sam s Marsonijom na Poljudu, ali nismo najbolje prošli. Iskreno, ne sjećam se, imao sam malu minutažu, rekao je Cesarec.

Čini se da nitko u Rijeci nije previše zabrinut Hajdukom.

- Od zadnje utakmice koju smo igrali protiv Hajduka nisam ih previše pratio. Iskusna su i dobra ekipa. Iskreno, ne brine me protivnik, znam ako smo mi pravi da ćemo odigrati dobru utakmicu, dodao je Cesarec.

Ono što riječke napadače treba barem malo zabrinuti jest činjenica da Goran Blažević na vratima Hajduka u prvenstvu nije primio pogodak već pet utakmica.

- Tko će zabiti, ja ili netko drugi nije bitno. Najbitnije je da netko zabije gol i prekine Blaževićev niz. I naravno, da pobijedimo, zaključio je Danijel Cesarec.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.