DAMIR BURIĆ Svjesni smo kvalitete Dinama, protiv Rijeke ćemo sigurno bolje izgledati

Petak, 22. studenog 2019. 20:49 Napisao/la  SC
Damir Burić
Damir Burić

 Dinamo i Hajduk odigrali su na Maksimitu neodlučeno (1:1) u derbiju 16. kola.

- To je tako u nogometu. Mi danas u prvom poluvremenu nismo imali manje šansi nego protiv Rijeke. Tamo smo vodili 4:0 na poluvremenu, a ovdje je bilo 1:1. Danas Hajduk nije imao ni jednu polupriliku, a uzeo je bod. Normalno je da je šok primiti gol na poluvremenu u kojem smo apsolutno dominirali, ali to je tako. Zadovoljan sam s momčadi, jedino nisam zadovoljan s rezultatom. Ali ništa se bitno nije promijenilo. Imamo četiri boda prednosti i utakmicu manje. Najvažnije da su svi igrači završili zdravi, kazao je trener Dinama Nenad Bjelica.

- Dinamo je napravio jak pritisak. Imali smo jako puno sreće u tim trenucima, nismo se dobro snašli. Imali smo dosta problema oko sastava i oko svega. Borbenom, sretnom i spretnom utakmicom smo iščupali bod. Svjesni smo kvalitete suparnika. Nismo na početku radili pritisak na loptu i Dinamo je sigurnim pasovima lako ulazio u prostor. To smo promijenili u drugom dijelu. Nismo mogli odraditi dobar trening uoči utakmice i loše smo izgledali. Protiv Rijeke ćemo sigurno bolje izgledati, rekao je trener Hajduka Damir Burić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.