BATINIĆ PRIZNAO POGREŠKU

Ma kakva namjera, to su gluposti!

Utorak, 28. veljače 2017. 12:24 Napisao/la  SC

Nisam budala da ne vidim kako to nisam trebao svirati, nije svaki kontakt za kazneni udarac, kaže Batinić


Damir Batinić pokušao je objasniti zašto je u 90. minuti utakmice u Vinkovcima dosudio kazneni udarac kojim je Dinamo uspio pobijediti Cibaliju:

- Svjestan sam da sam pogriješio. Kad sam vidio kako to izgleda na snimci, pa to nije za najstrožu kaznu! Kontakt obrambenog igrača i napadača je postojao, taj isti igrač Žderić se bez pogovora okrenuo. Rekao je i treneru da je kontakt bio. Ali, to nije bilo za kazneni udarac! Nisam budala da ne vidim kako to nisam trebao svirati. Nije svaki kontakt za kazneni udarac. Pogriješio sam, kaže Batinić za Slobodnu Dalmaciju.

Osječki arbitar odbacuje svaku pomisao o namjeri:

- Ma kakva namjera, to su gluposti! Kad sam sve vidio na televiziji, bioa sam svjestan da me Soudani baš prevario! Prenaglasio je pad i mene doveo u zabludu. Ali, nikakve namjere nije bilo.  Nisam budala da ne vidim. Žao mi je Cibalije, općenito, žao mi je sebe. Odsudio sam 90 minuta mogu reći bez greške. Odsudiš devedeset minuta najboljih na svijetu i onda mi se ovo dogodi... Ma kakva priča o zavjeri, nitko mi ništa nije naredio. Kako da vas uvjerim?! Žao mi je, zaključio je Batinić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.