ČISTKA U PARKU MLADEŽI

Bilić, Belle, Vojnović, Glumac i Dujmović mogu otići

Ponedjeljak, 08. prosinca 2014. 13:41 Napisao/la  I. J.

Odmah nakon utakmice protiv Hajduka objavljeno je klupsko priopćenje

U Parku mladeži počela je čistka, odmah nakon utakmice protiv Hajduka objavljeno je priopćenje u kojemu se navode imena igrača na koje klub više ne računa:

Porazom od Hajduka produžena je Splitova loša rezultatska serija zbog koje su u pitanje došle ovosezonske ambicije kluba. Trener Ivan Matić je nakon prospavane noći održao sastanak s nekolicinom igrača, te se za sada zahvalio ovim igračima: Mati Biliću, Henryju Belleu, Tomislavu Glumcu i Aljoši Vojnoviću. Njih četvorica se nalaze na transfer listi i slobodni su napustiti Park mladeži ako uspiju pronaći novi klub u zimskom prijelaznom roku. Tomislavu Dujmoviću je ponuđen sporazumni raskid, što je on i prihvatio, te od danas više nije igrač RNK Splita. Zbog velikog broja upita, još napominjemo da Uprava kluba stoji iza trenera Ivana Matića i njegovog stručnog stožera, stoji u klupskom priopćenju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.