Ćiro Blažević otišao iz Zadra, Reno Sinovčić nije uspio platiti jamčevinu

Petak, 02. siječnja 2015. 14:45 Napisao/la  SC

Nedugo nakon što ostavke na svoje funkcije podnijeli uhićeni Reno Sinovčić i Dalibor Zebić, Ćiro je odlučio definitivno napustiti Zadar

Miroslav Ćiro Blažević više nije trener Zadra. Nedugo nakon što ostavke na svoje funkcije podnijeli uhićeni Reno Sinovčić i Dalibor Zebić, Ćiro je odlučio definitivno napustiti Zadar.

- Mislim da bi bilo deplasirano da nastavim raditi u Zadru. Nitko me ništa iz kluba nije ni pitao, niti me je zvao. Kome ću bilo što kazati kada kluba jednostavno nema, izjavio je Ćiro za zadarski.hr.

Inače, kada je Sinovčić uhićen, Ćiro je izjavio da će platiti jamčevinu ako bude trebalo. Sinovčiću je upravo produljen pritvor, jer nije mogao skupiti 10 milijuna kuna za jamčevinu.

- Nisam nikome ništa obećao, Sinovčić će se morati sam snaći, izjavio je Ćiro nakon što su ga javno prozvali Sinovčićevi odvjetnici.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.