Cibalia i Slaven Belupo odigrali neodlučeno u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman u prvu ligu

Nedjelja, 25. svibnja 2014. 21:08 Napisao/la  SC

Prva kvalifikacijska utakmica za plasman u Prvu ligu: Cibalia – Slaven Belupo 2:2

Nogometaši Cibalije i Slavena Belupa odigrali su neodlučeno (2:2) u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman u Prvu ligu. Uoči uzvrata u Koprivnici za četiri dana, momčad Elvisa Scorije stekla je relativnu prednost od dva pogotka u gostima.

Oba pogotka za goste postigao je Ozobić. Prvi je postigao u 14. minuti preciznim prizmenim udarcem po kojemu se lopta od stative odbila u mrežu, a drugi u 72. minuti izvrsnim udarcem iz prekida, kada je lopta preko „živog zida“ završila putanju u gornjem lijevom kutu.

U drugom dijelu Cibalia je bila bolja, stvarala je vinkovačka momčad stalni pritisak i u 52. minuti izjednačila, kada je Puljić glavom skrenuo loptu u mrežu po ubačaju iz kuta - 1:1.

Odmah nakon što je Ozobić drugi put doveo goste u vodstvo, Bartolović je prošao desnom stranom i oštro poslao loptu ispred vrata, gdje je Fuštar nespretno zakucao loptu u vlastitu mrežu 2:2.

CIBALIA: Filipović, Zgrablić, Čuljak, Conjar, Mazalović, Milardović, Ottochian (90+1 Tokić), Muženjak, Puljić, Perković (68 Pavičić), Bartolović (89 Kujundžija)

SLAVEN BELUPO: Picak, Melnjak, Fuštar, Purić, Henrique, Ćanađija, Brlek, Delić (46 Filipović), Rak (62 Matoš), Ozobić, Glavina (90 Novinić)

Prva kvalifikacijska utakmica za plasman u Prvu ligu: Cibalia – Slaven Belupo 2:2 (Puljić 52, Fuštar 76-ag/Ozobić 14, 72)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.