Čelništvo Istre 1961 podržalo trenera Igora Pamića, koji više nije član Upravnog odbora

Subota, 20. prosinca 2014. 00:37 Napisao/la  SC

 Na Pamićevo mjesto imenovan je Alexandr Shcheglov, koji je obnašao dužnost izvršnog direktora

Upravni odbor Nogometnog kluba Istra 1961 stao je iza Igora Pamića, ocijenivši kako je trenutni rezultat prve momčadi u skladu s mogućnostima kluba. Naime, od početka se znalo da je cilj kluba ostanak u MAXtv Prvoj ligi te se stoga na proljeće očekuje poboljšanje bodovnog učinka neophodan za ostvarenje tog cilja. Nakon sjednice čelništva kluba odlučeno je da se momčad mora pojačati.

Sukladno Pravilniku i traženju HNS-a Igor Pamić više nije član Upravnog odbora kluba, na njegovo mjesto imenovan je Alexandr Shcheglov, koji je obnašao dužnost izvršnog direktora.

Čelnici kluba ističu da ispunjavaju sve svoje obveze prema državi i zaposlenicima, u primjerenom roku i prema dobavljačima i igračima. Za sada nema arbitražnih postupaka na ime dugovanja prema igračima. Najavljeno je povećanje temeljnog kapitala i proces dokapitalizacije sredstvima privatnih, fizičkih osoba i većinskog vlasnika kluba.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.