Čelnici NK-a Zadra razmatraju mogućnost žalbe dok Elektra prijeti isključivanjem struje

Subota, 30. svibnja 2015. 14:31 Napisao/la  SC

Tko zna kako bi završila utakmica u Koprivnici da igrači i vodstvo kluba u autobusu nisu saznali vijest iz HNS-a

Čelnici Zadra razmatraju mogućnost žalbe na odluku HNS-a, koji je dva kola pred kraj sezone zadarskom klubu uskratio prvoligašku licenciju:

- Još uvijek ne možemo kazati ništa određeno na tu temu. Poduzimamo korake koji se prije svega tiču uvida u revizorsko izvješće koje nas je po svemu sudeći koštalo licence za sljedeću sezonu. Revizori su u petak trebali doći na Stanove, ali je to odgođeno za drugi termin. Tek kada dobijemo to izvješće i proučimo ga, vidjet ćemo što dalje činiti. Činjenica je da bilo kakva tužba, ali pozivanje na izvanredni pravni lijek ne odgađa odluku HNS-a, što se moglo svojevremeno vidjeti u slučaju Gorice, kaže Mladen Baždarić, tajnik prvoligaša sa Stanova.

Zadar se sprema za drugoligašku sezonu, ali nitko ne može znati kako bi završila utakmica u Koprivnici da igrači i vodstvo kluba u autobusu nisu saznali vijest iz HNS-a. Klub ima velikih financijskih problema, Zadrani su u petak jedva izbjegli da im Elektra ne isključi struju na Stanovima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.