Mijo Caktaš kažnjen s 15.000 eura zbog neprimjerenih izjava, veznjak vraćen u prvu momčad Splićana

Utorak, 20. studenog 2012. 13:01 Napisao/la  I. Jelić

Caktaš je u ponedjeljak trenirao samostalno pod paskom kondicijskog trenera Borisa Peyreka, a u utorak je vraćen u prvu momčad Hajduka, te je u kadru za utakmicu s Osijekom

Čelnici Hajduka kaznili su mladog reprezentativca Miju Caktaša novčanom kaznom u iznosu od 15.000 eura zbog uvredljive izjave nakon utakmice između Hajduka i Lokomotive. Caktaš je u ponedjeljak trenirao samostalno pod paskom kondicijskog trenera Borisa Peyreka, a u utorak je vraćen u prvu momčad Hajduka, te je u kadru za utakmicu s Osijekom. Sada će biti zanimljivo vidjeti reakciju Torcide, bez obzira što Splićani sljedeću utakmicu igraju na gostovanju u Osijeku.

- Klub je Caktaša kaznio novčanom kaznom od 15.000 eura i taj će iznos biti naplaćen od bonusa koje ima ugrađene u svoj ugovor, pojasnio je glasnogovornik kluba Ante Bilić.

Sam Caktaša je rekao:

- Sve sam već rekao, te se ispričao navijačima koji su stalno uz nas i koji su omogućili klubu da dobije kredit. Radilo se o grupici navijača sa zapadne tribine koji su me provocirali tijekom susreta. Reagirao sam kako nisam smio. Znam da sam pogriješio ali vjerujem da će oni razumjeti mene. Svi znaju da se to nije odnosilo na prave, istinske navijače, već na jednu grupicu neodgovornih navijača. Ako i budu zviždali znati ću se sa time nositi.

Jesi li uopće zaradio tih 15.000 eura?

- Svi znate koliku imam plaću..., zaključio je veznjak Hajduka.

Caktaš mjesečno zarađuje 10.000 kuna bruto, njegov prethodnik Anas Sharbini dnevno je zarađivao 9.000 kuna i to neto. Usput, zbog vožnje automobilom po tartani stazi, Anas je bio kažnjen sa 50.000 kuna i to je bila u tom trenutku najveća kazna sa kojom je bio kažnjen neki igrač Hajduka. Caktaš je uvjerljivo najrigoroznije do sada kažnjen.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.