Bruno Petković: Svjesni smo svog cilja, ne treba nam dodatni motiv da budemo dobri!

Subota, 04. svibnja 2024. 15:13 Napisao/la  SC
Bruno Petković
Bruno Petković Foto: GNKDinamo

Bruno Petković ovako je najavio utakmicu Rijeke i Dinama u nedjelju:

- Puno toga će se znati nakon utakmice. Idemo na pobjedu, idemo igrati našu igru, ne idemo na bod. Da mi treba bod protiv Rudeša u zadnjem kolu da postanemo prvaci, potpisao bih. Ovako... Idemo na pobjedu, ali ni remi nije loš rezultat. U Rijeci rade dobre stvari, naš trener je sudjelovao u stvaranju momčadi, a Sopić je već i lani napravio čudo s Goricom. Dobra su momčad, ali vraćam se na pragmatiku, slažemo momčad i pripremamo se kao da nam treba pobjeda. Postoje određeni pritisci, pogotovo kad je borba za naslov. Bio je manji pritisak na njima ranije, na nama je stalno pritisak, jer imaš imperativ na početku sezonu. Kad si toliko daleko dogurao, stvaraš si neki pritisak. Hoće li presuditi iskustvo, ne znam. Nadam se da će presuditi igra, da se priča o dobroj igri i prilikama, kaže Petković.

Teren na Rujevici odgovara Dinamu:

- Teren je odličan, to pridonosi kvaliteti, jako je brz. Što se tiče atmosfere, neće biti lijepa za nas, ali igra se derbi, igraju dvije odlične momčadi. Svjesni smo svog cilja, ne treba nam dodatni motiv da budemo dobri, ističe Petković.

Željko Sopić izjavama stalno skreće pozornost:

- Ne obazirem se na Sopićeve izjave. On je osebujan, malo je osvježenje, daje iskrene izjave, nekima se sviđaju, nekima se ne sviđaju. Ali, radi dobar posao, nema smisla komentirati odnos prema medijima. Želim mu sve dobro na nastavi, ali sad želim pobijediti, govori Petković.

- Kao što je svaka iduća utakmica najvažnija, tako je najvažniji svaki idući trofej. Ne živi se od jučer, tako će biti i sad. Svaki je trofej drag, ali svaki idući je najvažniji, poručuje Petković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.