Bruno Akrapović: Svi su vidjeli da je Erceg pljunuo prema klupi, kod mene takav igrač ne bi igrao

Četvrtak, 27. travnja 2017. 21:18 Napisao/la  SC

Ne ulazim u to što je prije bilo, ali na nama trenerima je da educiramo naše igrače, kaže trener Splita


Trener Splita Bruno Akrapović nakon teškoga poraza (2:5) od Hajduka nije govorio samo u razlozima zbog kojih je njegova momčad izgledala podređeno na terenu.

Progovorio je i o ponašanju Ante Ercega, igrača Hajduka koji je nekada nosio dres Splita:

-  Što se tiče Ercega, nerado komentiram igru i ponašanje protivničkih igrača. Svi glumimo neki respekt, ali ja vam tvrdim da kad bi kod mene jedan igrač takvu stvar napravio nikad više ne bi u mojoj ekipi zaigrao. U prvoj utakmici svatko je vidio da je pljunuo prema našoj klupi. Ne ulazim u to što je prije bilo, ali na nama trenerima je da educiramo naše igrače. Ako jedan moj igrač u tom smjeru nešto uradi prema sucima ili odgovornima, zna što ga čeka. To je stvar njega, na njemu je da to popravi, a na meni da to kažem, kaže Akrapović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.