Josip Brezni ponovo prijavio Mišu Krstičevića, ovaj put zbog izjava u medijima

Srijeda, 19. rujna 2012. 14:06 Napisao/la  Ivan Jelić

 Krstičevića sam prijavio zbog vrijeđanja sudaca te nepoštivanja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, rekao je Josip Brezni

Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni još jednom je disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću prijavio trenera Hajduka Mišu Krstičevića. Prvi put Brezni je na osnovu prijave delegata utakmice Krstičevića prijavio zbog nesportskog ponašanja po završetku susreta između Intera i Hajduka koji je odigran u Zaprešiću. Novu Breznijevu prijavu Krstičević je zaradio nakon izjave koju je dao splitskim novinarima na akciji dobrovoljnog darivanja krvi u gradskom kotaru Plokite.

Tom prilikom na upit o sucima i suđenju te odbijanju davanja izjava poslije utakmica s Rijekom i Interom, strateg Hajduka je između ostalog rekao:

-          Neću se družiti s ljudima koji su pokvareni, lažljivi i koji kompromitiraju nogomet. Neću se spuštati na taj nivo, pojavljivat ću se na presicama koje su obavezne, ali dok god nas kradu neću davati izjave koje bi kompromitirale moju osobnost.

Josip Brezni smatra da su sudačke odluke na dvoboju Intera iz Zaprešića i Hajduka bile opravdane.

-          Krstičevića sam prijavio zbog vrijeđanja sudaca te nepoštivanja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.