Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Imamo novce za isplatu duga Šibenčanima!

Utorak, 07. kolovoza 2012. 16:09 Napisao/la  I. Jelić

Nižetić je imao prefiks v.d. Nismo bili u potpunosti zadovoljni njegovim radom. Pronaći ćemo mu neko novo radno mjesto u klubu, objasnio je Brbić

Nazočnost predsjednika Uprave kluba Marina Brbića bila je prilika da novinari više saznaju o problemima koji muče klub. Kakva je situacija sa isplatom dugovanja prema Šibeniku? Disciplinska komisija HNS-a suspenziju je prolongirala do 13. kolovoza.

- Čekamo odgovor Porezne uprave!, objasnio je u uvodu Brbić.

Klub je dobro zaradio prodajom ulaznica na utakmici protiv Splita te posebno Intera iz Milana. Da li imate sredstva za isplatu dugovanja Šibenčanima u iznosu od 4,7 milijuna kuna?

- Imamo novaca za isplatu duga Šibeniku, dodao je Brbić.

Da li izbor Sergija Krešića za mjesto sportskog direktora znači da niste bili zadovoljni radom Mila Nižetića?

- Nižetić je imao prefiks v.d. Nismo bili u potpunosti zadovoljni njegovim radom. Pronaći ćemo mu neko novo radno mjesto u klubu, zaključio je Brbić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.