Branko Ivanković: Ne bojim se smjene! Da se bojim smjene, ne bih ni dolazio u Dinamo!

Subota, 19. listopada 2013. 23:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Mogu reći da je igračima poraz jako teško pao. Liga 10 potvrdila je svoju opravdanost, jer uz Dinama tu su Hajduk, Rijeka, Lokomotiva i Split, koji će se boriti za vrh tablice, kazao je Ivanković nakon novog poraza na klupi Dinama

Branko Ivanković ponovo je doživio poraz na klupi Dinama! To baš nije dobra preporuka ni za jednom treneru Dinama, posebice ako skupocjena momčad igra onako nemoćno kao na Parku mladeži.

- Ne bojim se smjene! Da sam se bojao, ne bih ni dolazio u Dinamo. Čelnici kluba odlučuju o trenerskoj sudbini. Mogu reći da je igračima poraz jako teško pao. Liga 10 potvrdila je svoju opravdanost, jer uz Dinama tu su Hajduk, Rijeka, Lokomotiva i Split, koji će se boriti za vrh tablice. Znali smo da nas čeka teška utakmica, protivnik koji će se više braniti nego napadati. Bilo je vrlo teško probiti njihovu zatvorenu formaciju. Čak se Bilić vraćao na nekih 30 metara od svoga gola. Primili smo zgoditak pogreškom obrane. U drugom dijelu smo stvorili neke prilike koje nismo iskoristili. Split je igrao čvrsto i agresivno, ne mogu zamjeriti svojim igračima da se nisu borili i da nisu iskazali želju, kazao je Branko Ivanković.

Stanko Mršić nije ove sezone doživio puno sretnih trenutaka na klupi Splita. Pobjeda protiv Dinama svakako je najsretniji:

- Nemate često priliku pobijediti Dinamo. Čestitke svim igračima, no moram pohvaliti Križanca, koji je u srijedu bio u Zagrebu kod svog fizioterapeuta (Ivan Porobija, fizioterapeut u Dnjipru, op.a) i koji mu je donekle sanirao bolove u leđima. U petak je samo petnaestak minuta trenirao sa momčadi, sam je izrazio želju da pomogne momčadi, istaknuo je Mršić koji je s klupe otišao nekoliko minuta prije zadnjeg zvižduka suca Ljubičića:

- Ljubičić i ja smo prijatelji još iz Osijeka, no neke odluke bile su na našu štetu. Mislim da je odluka da utakmica produži 6 minuta bila jasna poruka svima na stadionu. Drago mi je da su nas navijači došli u ovako velikom broju podržati, igrači trebaju shvatiti da samo maksimalnim angažmanom mogu ostvariti pozitivne rezultate, zaključio je Mršić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.