Trener Hajduka Krstičević za feštu Svetog Duja igrače "nagradio" sa dva treninga

Ponedjeljak, 07. svibnja 2012. 20:00 Napisao/la  I. J.

U subotu su "bijeli" odigrali prijateljski susret sa trećeligašem Neretvancem, povodom 80. rođendana tog kluba, a zbog ozljeda Krstičević nije mogao računati na cijelu jednu momčad

Grad Split u ponedjeljak je proslavio svog zaštitnika Svetog Duju. Ujutro je održana procesija i sveta misa, a poslijepodne je organizirana tradicionalna tombola. Trener Krstičević je za feštu Svetog Duje igrače "nagradio" sa dva treninga. Ništa čudno!

U subotu su "bijeli" gostovali u Opuzenu gdje su odigrali prijateljski susret sa trećeligašem Neretvancem, povodom 80. rođendana kluba iz doline Neretve. Zbog ozljeda Krstičević nije mogao računati na cijelu jednu momčad, Vukušića, Maloču, Andrića, Anasa Sharbinija, Lendrića, Ahmada Sharbinija, Jamesa, Limu, Ozobića, Radoševića, Tomaša i Barišića.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.