NESPORTSKO PONAŠANJE

Split kaznio Bellea jer je sam odlučio pucati penal

Ponedjeljak, 01. listopada 2012. 20:01 Napisao/la  I. Jelić

Belle je u 30. minuti dvoboja s Lokosima izveo penal iako je za to zadužen Vitaić 


U ponedjeljak prije popodnevnog treninga, predsjednik RNK Split Slaven Žužul izrekao je kamerunskom napadaču Henryju Belleu financijsku kaznu zbog nesportskog ponašanja na nedjeljnoj utakmicu protiv Lokomotive. To se dogodilo ispred svih igrača.

Kada je u 30. minuti sudac Marić pokazao na bijelu točku zbog prekršaja vratara gostiju Radelića-Žarkova u kaznenom prostoru nad Vitaićem, Belle je samovoljno uzeo loptu da bi izveo jedanaesterac iako je za izvođenje udarca sa bijele točke zadužen Vitaić koji ih je dosada uspješno izvodio.

Umjesto mreže Belle je pogodio gredu gola gostiju. Trener Bašić ga je zbog nesportskog ponašanja u poluvremenu zamjenio i ostavio u svlačionicu. Na stadionu Parka mladeži nisu željeli otkriti visinu kazne tek su samo kratko dometnuli:

- Belle je financijski kažnjen!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.