Maskirani huligan prijetio redaru nožem tijekom prosvjeda skupine BBB-ovaca

Petak, 13. travnja 2012. 19:14 Napisao/la  ZG

Maskirani napadač naoružan nožem krenuo je prema redaru prijeteći mu riječima i naređujući da ga propusti na tribinu, izvijestila je Dinamova glasnogovornica Morana Đurčević

Uoči utakmice Dinama i Zadra, koje odigrana bez gledatelja odlukom Disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića, pred maksimirskim stadionom okupila se skupna BBB-ovaca, koja je prosvjedovala zbog izgona navijača sa stadiona. Između ostalih poruka, najupečatljivija je bila poruka upućena HNS-u: Stadioni su prazni zbog vas, a ne nas! Nažalost, prosvjed je obilježio težak delikt.

Pripadnik ekstremne navijačke skupine nožem je nasrnuo na čuvara reda! Mašući hladnim oružjem redara je prijetećim tonom pokušao natjerati da otključa ogradu i otvori im prolaz na tribinu. Potom se umiješala policija i uvela red. Oko stadiona se okupilo oko 80 pripadnika ekstremne navijačke skupine.

- Dobili smo informaciju o prijetnji, prenio je službenu informaciju Miljenko Sakoman, direktor stadiona.

- Incident se zbio prilikom dolaska ekstremne navijačke skupine na prostor između sjeverne i zapadne tribine. Pritom je maskirani napadač naoružan nožem krenuo prema redaru prijeteći mu riječima i naređujući da ga propusti na tribinu, izvijestila je Dinamova glasnogovornica Morana Đurčević.

Pripadnici organizirane navijačke skupine nekoliko su minuta gromko ponavljali uobičajene pokliče protiv klupskoga vodstva i potom se ipak povukli.

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.