BBB najavili pohod na Kantridu, "Svi u Rijeku" protiv zabrane dolaska gostujućih navijača

Utorak, 17. travnja 2012. 20:03 Napisao/la  ZG

Ekstremna je skupina Dinamovih navijača na taj način reagirala na najavu Udruge prvoligaša o zabrani putovanja gostujućih navijača na utakmice HNL-a

S nadvožnjaka nedaleko Zagrebova stadiona vrištao je golemi "akcijski" transparent: "Svi u Rijeku". Ekstremna je skupina Dinamovih navijača na taj način reagirala na najavu Udruge prvoligaša o zabrani putovanja gostujućih navijača na utakmice HNL-a.

U subotu će se na Kantridi sučeliti Rijeka i Dinamo i bit će zanimljivo promatrati razvoj događaja ako Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnog saveza na hitnoj sjednici sazvanoj za srijedu prijepodne prihvati prijedlog Udruge Prve HNL. U tom bismo slučaju mogli doista očekivati egzodus navijača iz Zagreba prema Kantridi.

Isti transparent je kasnije osvanuo i na uzvratnoj utakmici polufinala Kupa između Zagreba i Dinama. Štoviše, pripadnici ekstremne navijačke skupine u utorak su svratili i do prostorija Udruge prvoligaša, odakle je i krenula inicijativa za zabranom. Ondje su priredili i performans zapalivši svijeće i navukavši crnu plahtu preko ploče s natpisom Udruge.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.