DINAMO

Barcelona želi natrag Danija Olma

Utorak, 09. svibnja 2017. 13:11 Napisao/la  SC

Tijekom sezone Olmo je u jednom trenutku javno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u Dinamu

Dani Olmo prije tri je godine iz Barcelonine omladinske škole kao 16-godišnjak stigao u zagrebački Dinamo.

No za prvu momčad Dinama odigrao je tek 20 utakmica, a zabio je svega tri gola u kupu. Prošle godine potpisao je ugovor s Dinamom do 2020. godine i izjavio kako je tu sretan, ali i kako bi se volio vratiti u Barcelonu, a to bi mu se ubrzo moglo i ostvariti.

Katalonski Sport piše kako je Barcelona zainteresirana za povratak 19-godišnjaka u svoje redove, te kako bi mu kroz svoju B momčad dala priliku za dokazivanje, a vjerojatno bi se radilo o posudbi.

Tijekom sezone Olmo je u jednom trenutku javno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u Dinamu. Od svih mladih igrača on je dobivao najmanje prilika kod Peteva, ali situacija se u zadnje vrijeme promijenila, Olmo igra sve više i sve bolje.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.