Apsurdna odluka HNS-a: BBB dogovorno na riječki stadion ulaze zajedno s Armadom?

Srijeda, 18. travnja 2012. 14:40 Napisao/la  I. V.

Naravno da ćemo zauzeti zajednički stav i javno istupiti protiv apsurdne odluke nogometne mafije koja vlada zadnjih desetak godina. Mislim da nam nitko ne može uskratiti pravo da bodrimo svoje klubove na gostovanjima, kaže tajnik KN Armade Denis Povh

Odluka IO-a HNS nije iznenadila navijačke skupine koje se po svom ustroju (udruge građana) ne razlikuju od HNS-a. Razlika je u tome što prema odluci o zabrani ispada da neke udruge građana imaju veća prava od drugih. KN Armada dočekao je odluku uoči utakmice Rijeka - Dinamo i dolaska veće skupine BBB-ovaca, koji su već u utorak u Zagrebu izvjesili transparent "Svi u Rijeku". Transparent je zapravo poziv na ujedinjenje svih navijačkih skupina.

- Naravno da ćemo zauzeti zajednički stav i javno istupiti protiv apsurdne odluke nogometne mafije koja vlada zadnjih desetak godina. Mislim da nam nitko ne može uskratiti pravo da bodrimo svoje klubove na gostovanjima i budite uvjereni da ćemo zajednički pronaći način kako ćemo to ostvariti. Mi smo u posebnoj situaciji, jer Armada mora pomoći Rijeci na posljednjim dvama gostovanjima, kaže Denis Povh, tajnik KN Armada.

Prije nego što je IO HNS donio odluku navijačke skupine počele su dogovarati zajednički operativni plan prema kojemu je moguće da u subotu članovi BBB uđu na stadion kroz ulaz predviđen za Armadu.

- Otprilike na tom tragu. To ne znači da će BBB biti na zapadnoj tribini, ima na tribinama dovoljno mjesta, zaključuje Povh koji kaže da na redovitom sastanku s policijom pred utakmice visokog rizika nitko nije spominjao zabrane.

Dakle, policija u srijedu službeno još uvijek nije znala što radi HNS.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.