ANTONIO ČOLAK Svi znaju da je naš cilj drugo mjesto, sve je na nama

Petak, 19. lipnja 2020. 21:37 Napisao/la  SC
Antonio Čolak
Antonio Čolak Foto: HNK Rijeka

Rijeka u nedjelju (18.55 sati) igra u Koprivnici, Slaven Belupo u zadnjim utakmicama pokazuje očigledan napredak u igri:

- Znamo da je uvijek teško u Koprivnici, vidjeli smo u utakmici protiv Dinama da je Slaven Belupo izgubio 2:3, ali je bio jako blizu bodu. Znamo da svaku utakmicu moramo ići maksimalno, želimo osvojiti što više bodova do kraja sezone, to je naš cilj u nedjelju, kaže Antonio Čolak.

Rijeka nastavlja neizvjesnu borbu za drugo mjesto:

- Znali smo nakon stanke da će borba za drugo mjesto biti teška, svi znaju da je naš cilj drugo mjesto. Sve je na nama, trenutačno smo drugi i moramo sve učiniti da tu ostanemo, govori Čolak.

Gledatelji su se vratili:

- Atmosfera na Rujevici bila je super, što nam je dalo dodatnu snagu, letjeli smo po terenu. Nadamo se da će uskoro biti još više gledatelja, kazao je Čolak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.