ANTONINI ČULINA Dok sam bio u Rijeci bio sam mlad, sada sam puno bolji igrač

Nedjelja, 03. ožujka 2019. 12:23 Napisao/la  SC

Svaki čovjek iz Dalmacije voli Hajduk i nema se tu što skrivati, što je normalno, kaže rođeni Zadranin koji je slovio velikih riječkim talentom

Antonini Čulina
Antonini Čulina

Antonini Čulina (27) ove zime stigao je iz Cracovije u Zaprešić, nekada veliki talenat riječkog nogometa u zrelim godinama traži reafirmaciju u HNL-u.

U Rijeci se nije uspio nametnuti iako je dobivao šanse kod nekoliko trenera, kao posuđeni igrač Rijeke igrao je u Speziji, Vareseu i Luganu:

- Bio sam mlad, sada sam puno bolji igrač, kvalitetniji, zreliji u glavi. Treba također naglasiti da je to vrijeme drugačije u odnosu na ovo danas. Uvjeti su sada puno bolji, sve je otišlo na viši nivo. Isto tako kada si mlad ne razmišljaš o tim bitnim stvarima, ali najveća razlika je da je danas HNL puno kvalitetniji i konkurentniji, kaže Čulina za Sportske novosti.

Nije Čulina imao ni sreće, najviše ga je sputala ozljeda križnih ligamenata u Luganu, gdje je igrao najbolji nogomet:

- Zabio sam 10 golova i ostvario devet asistencija, onda je došla ta ozljeda u najgore vrijeme i sada učim na greškama. Neki kažu da su ozljede sreća/nesreća, ali to je sve stvar rada i do pristupa treningu. Imam veliku volju i želju da se vratim u svoju najbolju formu, naglašava Čulina.

Uoči utakmice Intera i Hajduka rođeni Zadranin kazao je sljedeće:

- Zadnja moja utakmica za Rijeku bila je baš na Poljudu (1:1), tu sam asistirao za pogodak. Imao sam solidnih iskustva protiv splitskog kluba. Svaki čovjek iz Dalmacije voli Hajduk i nema se tu što skrivati, što je normalno. Veseli me što se napokon daje prilika mladim igračima, mislim da je to pravi put jer u Dalmaciji zbilja ima velikih talenata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.