Ante Vitaić, veznjak Splita: Za nas bi i bod na Kantridi bio pozitivan rezultat

Srijeda, 17. listopada 2012. 12:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Nitko ne može reći da je protiv Rijeke favorit na Kantridi. Podigli su razinu forme, trener Scoria posložio je momčad i to je jedna sasvim druga Rijeka, objašnjava Vitaić

 

 

 

Ante Vitaić jedan je od najiskusnijih u redovima RNK Splita, trenutno je najbolji strijelac momčadi sa 5 postignutih zgoditaka. Uoči subotnjeg gostovanja na Kantridi optimistički je raspoložen:

- Dobili smo novog trenera, iskusnog Zorana Vulića. Svaka promjena u pravilu izazove pozitivan šok, stoga se i mi nadamo tome. Dosad smo na gostovanjima osvojili samo jedan bod i bilo bi prepotentno izjaviti kako na Kantridu dolazimo po sa tri po pobjedu. Mislim da se po igračkoj kvaliteti imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Za nas bi i jedan bod bio pozitivan rezultat iako ćemo pokušati što bude u našoj moći da ostvarimo pobjedu.

Što reći o Rijeci?

- Na startu prvenstva pobijedili smo Rijeku u Parku mladeži. Tada su još slagali igračku ružu. Nitko ne može reći da je protiv Rijeke favorit na Kantridi. Podigli su razinu forme, trener Scoria posložio je momčad i to je jedna sasvim druga Rijeka u odnosu na onu koju smo pobijedili na početku prvenstvene utrke. Jaki su u prekidima, kornerima, imaju odlične skakače Neretljaka i Kneževića dok slobodnjake odlično izvode Brezovec i Kreilach. Rijeku cijenimo, respektiramo ali je se ne bojimo, zaključio je Vitaić.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.