Prva HNL: Ante Jurić u 92. minuti osigurao Gorici prvu pobjedu protiv Dinama

Subota, 21. listopada 2023. 20:16 Napisao/la  SC

Unatoč negativnim rezultatima bivši trener Rijeke uživa veliko povjerenje uprave Dinama za razliku od Igora Bišćana

Prva HNL: Ante Jurić u 92. minuti osigurao Gorici prvu pobjedu protiv Dinama
Foto: HNKGorica/Facebook

U sudačkoj nadoknadi Jurić je izbjegnuo zaleđe u primanju lopte, Soldo je pravodobno odigrao, Jurić je ušao u kazneni prostor i snažnim udarcem prizmeno loptu kraj Nevistića poslao u mrežu - 2:1.

Jurićevim pogotkom Gorica je prvi put u HNL-u pobijedila Dinamo, koji sada uz utakmicu manje zaostaje tri boda za vodećom Rijekom, koja u nedjelju igra Derbi della Učka.

Vratila se Gorica u utakmicu nakon što je Ademi atraktivnim udarcem na ulasku u kazneni prostor loptom prebacio Banića za vodstvo Dinama - 0:1.

Preokret su donijeli igrači s klupe.

U 70. minuti Vujnović je ostao sam na čistini, volejom je loptu poslao u mrežu kraj Nevistića - 1:1.

Dinamo je u završnici preuzeo inicijativu, ali nije stvorio ni jednu izglednu priliku prije nego što je Jurić kaznio visoki izlazak gostujuće obrane.

Sergej Jakirović nastavio je nizati negativne rezultate na klupi Dinama, ali bivši trener Rijeke uživa veliko povjerenje uprave Dinama za razliku od Igora Bišćana.

GORICA: Banić, Raspopović (46 Munksgaard), Maloča, Krizmanić, Štiglec, Pršir (69 Vujnović), Mrzljak, Ndockyt, Blummel (46 Soldo), Mitrović (88 Leš), Matavž (69 Jurić)

DINAMO: Nevistić, Ristovski, Bernauer (46 Moharrami), Perić, Ljubičić, Mišić, Ademi (80 Kulenović), Baturina, Bulat (83 Marin), Vidović (46 Špikić), Drmić (64 Emreli)

Utakmica 12. kola: Gorica - Dinamo 2:1 (Vujnović 70, Jurić 90+2/Ademi 63)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.