ANDREA MUTOMBO U ISTRI

Rijeku sam napustio jer se više nisam osjećao dobro

Petak, 07. veljače 2014. 15:02 Napisao/la  SC

- Protiv Rijeke bi možda bio i dodatni motiv, ali neće mi smetati, rekao je Mutombo

Andrea Mbuyi Mutombo novi je igrač Istre 1961. Nakon poraza od Dinama, istarski prvoligaš objavio je da je potpisao ugovor na godinu i pol dana s bivšim igračem Rijeke.

- Želim odigrati što više utakmica i pomoći klubu. Rijeku sam napustio jer se tamo više nisam osjećao dobro, ali to je jedna druga priča,rekao je Mutombo za službenu stranicu HNK Istra 1961. Mutombo je prije desetak dana bio na probi u Partizanu, ali nije potpisao ugovor.

- Kada sam otišao iz Rijeke trenirao sam u Belgiji i malo je nedostajalo da potpišem za Partizan. Želim pokazati dobre igre u dresu Istre. Već sam igrao na Drosini protiv Istre i dobro poznajem momčad. Nadam se da ću se brzo uklopiti, rekao je Mutombo koji bi u dresu Istre u polufinalu Kupa lako mogao zaigrati protiv Rijeke.

- Sve utakmice su bitne, dobro protiv Rijeke bi možda bio i dodatni motiv, ali neće mi smetati što igram protiv bivšeg kluba. Nisam nikome u Rijeci zamjerio na rastanku i stvarno mi je jedino bitno da u Istri odigram najbolje što mogu i da uzvratim treneru na danom povjerenju, zaključio je Andrea Mutombo.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.