Amerikanci dolaze, Igor Pamić odlazi: Kruno Jurčić kandidat za trenera Istre 1961

Utorak, 02. lipnja 2015. 11:24 Napisao/la  SC

Sudeći prema najavama Amerikanci nisu sjedili skrštenih ruku dok su čekali rasplet borbe za ostanak, prema neslužbenim informacijama složena je nova kadrovska križaljka


Istra je ostala prvoligaš nakon što su Sesvete odustale od kvalifikacija, što je uvod u tjedan tijekom kojega bi američki investicijski fond trebao realizirati dogovor s Mihailom Ščeglovom i postati većinski vlasnik kluba. U Pulu stižu zastupnici američkog fonda Michael Glover i Sead Karaselimović, koji moraju operacionalizirati dogovor i odmah početi slagati momčad za iduću sezonu. Da misle ozbiljno Amerikanci su pokazali prije dva mjeseca, kada su uplatili pozajmnicu od 300.000 eura kojom su isplaćene zaostale plaće igračima što je bio neophodno da bi se momčad u miru mogla posvetiti igralištu.

Sudeći prema najavama Amerikanci nisu sjedili skrštenih ruku dok su čekali rasplet borbe za ostanak, prema neslužbenim informacijama složena je nova kadrovska križaljka. Najvažnija promjena trebala bi se dogoditi na klupi, sve glasnije se spominje da će novi trener Istre biti Kruno Jurčić. Nekadašnji trener i igrač Dinama, svojedobno je dvije sezone igrao za Istru i dobro poznaje pulski mentalitet.

Standings provided by Sofascore