Aljoša Vojnović, veznjak Splita: Zašto Rijeka ne bi pobijedila Lokomotivu u Zagrebu!?

Četvrtak, 08. svibnja 2014. 15:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Svi znaju sve, kako će koja utakmica završiti... Čudnih rezultata je bilo, ali mi se ne smijemo time opterećivati, kaže Vojnović

Split bi pobjedom protiv Dragovoljaca u petak u Sigetu napravio veliki korak prema plasmanu u Europsku ligu. Njihov izravni konkurent za plasman u Europu, zagrebačka Lokomotiva, u subotu je domaćin Rijeci. Što je najvažnije u cijeloj priči, Lokomotiva u posljednjem kolu prvenstva gostuju u Parku mladeži.

- Svjesni smo važnosti dvoboja iako Hrvatski dragovoljac još ima izgleda da izbori prvoligaški ostanak. A i zašto Rijeka ne bi pobijedila Lokomotivu u Zagrebu, kaže Aljoša Vojnović.

Mnogo je čudnih rezultata bilo tijekom prvenstvene utrke, posebice u posljednjim kolima?

- Puno se o tome priča, svi znaju sve, kako će koja utakmica završiti... Čudnih rezultata je bilo, ali mi se ne smijemo time opterećivati, zaključio je Vojnović.

Henry Belle vraćen je među prvotimce uoči utakmice u Sigetu! Zajedno sa suigračima otputovao je autobusom prema Zagrebu, gdje u petak Split igra prvenstveni dvoboj s posljednjeplasiranim Hrvatskim dragovoljcem. Belle je nakon isključenja u utakmici protiv Dinama, odlukom vlasnika kluba Slavena Žužula izbačen iz prve momčadi.

Na tu odluku Belle je posebice oštro reagirao, neprimjerenim riječima okomio se na suvlasnika kluba Jozu Žužula. Čak se spominjala mogućnost da klub raskine ugovor sa Belleom. Strasti su se polako smirile, crnoputi napadač vraćen je u prvu momčad i prema neslužbenim informacijama trebao bi početi utakmicu u Sigetu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.