Hansi Flick preuzima njemačku reprezentaciju nakon Europskog prvenstva

Utorak, 11. svibnja 2021. 00:14 Napisao/la  SC

Flick nema nikakve obveze prema Sosi, hrvatski branič sigurno neće imati povlašteni status zato što ga je Low nagovorio da promjeni nacionalni dres

Hansi Flick
Hansi Flick

Trener Bayerna Hansi Flick uskoro postaje novi izbornik njemačke reprezentacije!

Flick je s njemačkim savezom potpisao ugovor do 2024. godine, na klupi će naslijediti Joachima Lowa koji se povlači nakon Europskog prvenstva ovog ljeta.

Bivši trener Bayerna bio je Lowov pomoćnik od 2006. do 2014. godine, kada je Njemačka postala prvak svijeta.

Flick je u studenom 2019. godine preuzeo Bayern nakon što je otkaz dobio Niko Kovač, u dvije godine osvojio je s Bayernom sve moguće trofeje, iz kluba će izvjesno otići s titulom prvaka ove sezone.

U kontekstu promjena na klupi njemačke reprezentacije, posebno je zanimljiva pozicija Borne Sose.

Kao što je poznato, Sosa je prihvatio ponudu njemačkog saveza i podnio zahtjev za ishodovanje njemačkog državljanstva kako bi mogao igrati za njemačku reprezentaciju na Europskom prvenstvu.

Ponudu je prihvatio nakon razgovora s Lowom, koji odlazi nakon Europskog prvenstva.

Flick nema nikakve obveze prema Sosi, hrvatski branič sigurno neće imati povlašteni status zato što ga je Low nagovorio da promjeni nacionalni dres.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.