Goran Tomić: Izostao je golgeterski instinkt, obrana je opet igrala na visokoj razini

Četvrtak, 29. srpnja 2021. 23:47 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka je očekivano ostvarila plasman u 3. pretkolo Konferencijske lige, u uzvratnoj utakmici pobijedila je (1:0) Gziru United pogotkom Josipa Drmića:

- Odigrali smo solidnu utakmicu koja je bila sasvim dovoljna za prolazak. Po meni nedostajao nam je jači golgeterski instinkt, da pokušamo zabiti još koji gol. Imali smo jako puno pogrešnih dodavanja i šansi, trebalo je bolje završiti neke akcije. Generalno, obrana je opet odigrala na visokoj razini, mogu biti zadovoljan, ali možemo i moramo više. Igrali smo bolje nego na Malti, ali ja uvijek od svojih igrača tražim više i više. Kad zabijemo jedan gol, da idemo dalje, da se ne zadovoljamo rezultatom koji nam garantira prolazak, nego da nastavimo u istom ritmu. Mogu razumjeti igrače, bila je jako velika sparina i igramo svaka tri dana. Nesvjesno su malo štedjeli energiju u nekim trenucima, rekao je Goran Tomić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.