Goran Tomić: Hibernian ima nekoliko izrazito kvalitetnih pojedinaca u napadu

Srijeda, 04. kolovoza 2021. 12:39 Napisao/la  SC

Robert Murić našao se na listi putnika, Tomić neće moći računati na Mudražiju, Vuka, Bušnju, Galešića, Stanića i Merkulova

Goran Tomić
Goran Tomić

Nogometaši Rijeke u četvrtak igraju prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige, Goran Tomić prije puta u Škotsku naglasio je sljedeće:

- Sigurno nas čeka zahtjevna utakmica, dobro smo proanalizirali i skautirali protivnika, a vidi se da se radi o momčadi koja igra čvrst i agresivan nogomet. Imaju nekoliko izrazito kvalitetnih pojedinaca u napadu, dobra su momčad i s te strane moramo biti maksimalno koncentrirani i ozbiljni da bismo izvukli pozitivan rezultat. S druge strane mi smo u dobrom naletu, atmosfera je izvanredna i s pozitivom idemo u Škotsku. Naravno da se nadamo da ćemo ostvariti što povoljniji rezultat. Jednostavno, moramo pokazati gard pobjednika, ostvariti posjed lopte i kontrolu te nastojati biti dobri u tranziciji. Uz to moramo biti kompaktni i agresivni. Sve su to klasične stvari koje radimo od kada sam u Rijeci. Igrat će se u fantastičnim uvjetima, očekujem odličnu nogometnu atmosferu. Bitno je ne podleći toj atmosferi i vjerovati u vlastitu kvalitetu, rekao je Tomić.

Robert Murić našao se na listi putnika, Tomić neće moći računati na Mudražiju, Vuka, Bušnju, Galešića, Stanića i Merkulova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.