POGODAK U GOSTIMA NIJE PREDNOST Goran Tomić: Mislim da je to dobar potez, na domaćem i gostujućem terenu može se igrati na isti način

Srijeda, 21. srpnja 2021. 23:55 Napisao/la  SC

Uvjeti su isti njima i nama, pa oko toga nećemo tražiti izgovore, igramo na umjetnoj travi, dosta je vruće, kaže trener Rijeke nakon treninga na Malti

Trening na Malti
Trening na Malti Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke odradili su trening na nacionalnom stadionu u Malti, poznatom pod nazivom Ta 'Qali, na kojemu će u četvrtak (19) odigrati prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige.

- Očekujemo da budemo bolji i da prođemo u sljedeće kolo. Analizirali smo protivnika, znamo o kakvoj se momčadi radi, igraju čvrsti nogomet, imaju dosta Južnoamerikanaca u sastavu, dobro smo ih analizirali u nadi da ćemo u prvoj utakmici steći prednost, kaže trener Rijeke Goran Tomić uoči utakmice protiv Gzire United.

Riječani su trenirali na umjetnoj travi:

- Uvjeti su isti njima i nama, pa oko toga nećemo tražiti izgovore, igramo na umjetnoj travi, dosta je vruće, ali spremni smo i na to, naglašava Tomić.

Igrači su na Maltu stigli ohrabreni pobjedom protiv Gorice u 1. kolu HNL-a, Gzira United sigurno nije bolja od momčadi iz Velike Gorice:

- Trebala nam je jedna takva pobjeda na početku prvenstva protiv kvalitetnog protivnika. Želio bih da igrači svaku utakmicu igraju s tako pozitivnom energijom, da pruže maksimum, pa će ih rezultat nagraditi, rekao je Tomić i o ovako prokomentirao ukidanje pravila o prednosti zbog pogotka u gostima:

- Mislim da je to dobar potez, na domaćem i gostujućem terenu se može igrati na isti način što je dobra stvar, zaključuje Tomić.