POGODAK U GOSTIMA NIJE PREDNOST Goran Tomić: Mislim da je to dobar potez, na domaćem i gostujućem terenu može se igrati na isti način

Srijeda, 21. srpnja 2021. 23:55 Napisao/la  SC

Uvjeti su isti njima i nama, pa oko toga nećemo tražiti izgovore, igramo na umjetnoj travi, dosta je vruće, kaže trener Rijeke nakon treninga na Malti

Trening na Malti
Trening na Malti Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke odradili su trening na nacionalnom stadionu u Malti, poznatom pod nazivom Ta 'Qali, na kojemu će u četvrtak (19) odigrati prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige.

- Očekujemo da budemo bolji i da prođemo u sljedeće kolo. Analizirali smo protivnika, znamo o kakvoj se momčadi radi, igraju čvrsti nogomet, imaju dosta Južnoamerikanaca u sastavu, dobro smo ih analizirali u nadi da ćemo u prvoj utakmici steći prednost, kaže trener Rijeke Goran Tomić uoči utakmice protiv Gzire United.

Riječani su trenirali na umjetnoj travi:

- Uvjeti su isti njima i nama, pa oko toga nećemo tražiti izgovore, igramo na umjetnoj travi, dosta je vruće, ali spremni smo i na to, naglašava Tomić.

Igrači su na Maltu stigli ohrabreni pobjedom protiv Gorice u 1. kolu HNL-a, Gzira United sigurno nije bolja od momčadi iz Velike Gorice:

- Trebala nam je jedna takva pobjeda na početku prvenstva protiv kvalitetnog protivnika. Želio bih da igrači svaku utakmicu igraju s tako pozitivnom energijom, da pruže maksimum, pa će ih rezultat nagraditi, rekao je Tomić i o ovako prokomentirao ukidanje pravila o prednosti zbog pogotka u gostima:

- Mislim da je to dobar potez, na domaćem i gostujućem terenu se može igrati na isti način što je dobra stvar, zaključuje Tomić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.