Goran Tomić: Kada svi zajedno dišu kao jedan, nema straha za Rijeku

Petak, 21. svibnja 2021. 14:21 Napisao/la  SC

S rezultatske strane sve je ispred nas i svi želimo jednom velikom pobjedom zaključiti ovu sezonu, kaže trener Rijeke

Goran Tomić
Goran Tomić Foto: HNK Rijeka/Screenshot

Nogoemetaši Rijeke u subotu igraju protiv Gorice odlučujuću utakmicu ove sezone, od 17 sati Riječani kreću u bitku za treće mjesto i izlazak na europsku scenu.

- Velika utakmica, europska za nas. Da nam je netko prije dva mjeseca rekao da ćemo u zadnjem kolu igrati za treće mjesto, mislim da mu apsolutno nitko ne bi vjerovao jer je razlika između nas i Gorice bila toliko velika. Čestitam igračima što su došli u poziciju na svojem terenu igrati utakmicu za treće mjesto. Svjesni smo važnosti utakmice, napravit ćemo sve da ostvarimo taj cilj, da uzmemo ta tri boda što nam znače to veliko treće mjesto, rekao je Goran Tomić, trener nogometaša Rijeke.

Gorica je  vrlo dobra momčad, nezgodna po Riječane, koji će sigurno morati uložiti maksimum da bi dohvatili zacrtani cilj.

- Gorica je apsolutno kvalitetna ekipa, koja se ne nalazi bez razloga na toj poziciji. No, mi moramo biti pametni, moramo uložiti onu pravu energriju, jer kada se momčad skupi, kada svi zajedno dišu kao jedan, onda nema straha za Rijeku, nastavio je Tomić.

Jasno je da trener Rijeke želi pobjedom zaključiti sezonu i za njega, i za igrače, bila bi to najbolja nagrada za uloženi trud.

- Kraj sezone, bilo je dosta oscilacija u igri, ali je najvažnije da nije bilo tih oscilacija u rezultatu jer smo uspjeli nadoknaditi jako puno bodova. S rezultatske strane sve je ispred nas i svi želimo jednom velikom pobjedom zaključiti ovu sezonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.