Eros Grezda vraća se u Osijek, napadač razočarao Rangerse igrom i ponašanjem

Ponedjeljak, 06. siječnja 2020. 15:56 Napisao/la  SC
Eros Grezda
Eros Grezda

Eros Grezda (24), krilni napadač kojeg je Steven Gerrard prije godinu i pol doveo iz Osijeka uz odštetu od dva milijuna eura, vratio se u Hrvatsku kao najveći promašaj trenera Rangersa.

"Albanski promašaj, poznat po nedisciplini i pljuvanju protivnika zbog čega ga je trener Gerrard javno kritizirao, pridružio se bivšem klubu Osijeku. Nije se uspio nametnuti na Ibroxu te se nakon razočaravajućih godinu i pol u Glasgowu za stalno vraća u klub iz kojeg je došao u Rangerse", pišu škotski mediji.

Ne navode koliku je i je li Osijek uopće platio odštetu za Grezdu.

On za Rangerse nije igrao još od travnja prošle godine, a ukupno je za slavni škotski klub nastupio samo 17 puta i postigao dva gola, oba u pobjedi 7:1 nad Motherwellom.

Grezda je igrajući za Lokomotivu i Osijek postao jedan od najboljih ofenzivaca HNL-a i reprezentativac Albanije.

Gerrard je za njega Osijeku platio dva milijuna eura i davao mu prilike, ali Grezda ih nije iskoristio.

Trener ga je zato poslao u rezervnu momčad kako bi održao formu prije nego što ga Rangersi uspiju nekome prodati, ali Grezda je ondje napravio nešto skandalozno i neoprostivo.

Na utakmici revijalnog turnira za rezerve i djecu, koji nosi ime po keksima s karamelom, pljunuo je suparničkog braniča.

Nakon utakmice s Ballymenom odbio se rukovati s igračima protivničke momčadi, a izlazeći s terena svađao se s navijačima.

Njegovo ponašanje bilo je toliko loše da se Grezdin suigrač Greg Docherty došao ispričati u svlačionicu Ballymene.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.