EROS GREZDA Posebno sam osjetljiv kada je riječ o vrijeđanju na nacionalnoj osnovi

Ponedjeljak, 01. lipnja 2020. 14:54 Napisao/la  SC

Provokacije su uslijedile i po završetku utakmice dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak, piše Grezda

Eros Grezda
Eros Grezda

NK Osijek ana službenoj stranici objavio je reagiranje Erosa Grezde, koji je fizički napao Antonija Čolaka nakon utakmice između Rijeke i Osijeka na Rujvici.

Evo reagiranja:

Imajući u vidu medijska izvješća i brojne komentare po raznim portalima i društvenim mrežama koji se tiču događaja nakon utakmice između Rijeke i Osijeka u polufinalu Kupa Hrvatske, očitovao se i spominjani nogometaš Bijelo-plavih Eros Grezda.

U cijelosti prenosimo njegovo viđenje situacije na parkingu riječkog stadiona Rujevica.

Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpiti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.

Eros Grezda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.