Ermin Zec odmara blizu Šibenika, nesuđeni napadač Rijeke opet u Dalmaciji

Utorak, 16. lipnja 2020. 14:14 Napisao/la  SC
Ermin Zec
Ermin Zec

Ermin Zec nije ostavio dubok trag na Kantridi.

Nije ni mogao, jer je 2014. godine otišao nakon samo dva mjeseca zbog sukoba s Matjažom Kekom:

- Na utakmici u Koprivnici ovog vikenda sam treneru Rijeke Matjažu Keku odmahnuo rukom, a nakon toga smo se nastavili svađati u svlačionici. To je sve izazvalo ogromno nezadovoljstvo što me uvodi po dvije minute u igru, ili me zagrijava od 15. minute pa me nikako ne uvede. Ne želim to trpjeti i došlo je do ovoga. U Rijeci sam formalno do zime, ali već tražim novi klub, objasnio je Zec zašto je postao bivši već početkom studenog 2014. godine.

Zec je bivši BIH-reprezentativac, najbolji nogomet igrao je u Turskoj, 32-godišnji napadač danas je napadač Željezničara.

Budući da je sezona u BiH prekinuta, Zec je na Instagramu objavio fotku zbog koje mu mnogi u Sarajevu zavide.

Zec se odmara u Dalmaciji koju je dobro upoznao kao igrač Šibenika, u dresu novog prvoligaša afirmirao se prije deset sezona.

BiH-mediji su počeli spekulirati da se nije slučajno otišao na odmor u blizi Šibenika, koji traži pojačanja za prvu ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.