ORIJENT 1919 - DINAMO Edo Flego: Dinamo nas ozbiljno shvaća i ništa neće prepustiti slučaju, vjerujem da ćemo biti na dobroj fizičkoj razini

Srijeda, 22. rujna 2021. 09:16 Napisao  I. V.

Kup je uvijek zanimljiv iako mislim da će u današnjoj utakmici mogućnost iznenađenja biti svedeno na minimum, kaže trener Orijenta 1919

Edo Flego
Edo Flego

Nogometaši Orijenta 1919 danas na Krimeji igraju protiv Dinama, od 16 sati (HNTV) počinje utakmica šesnaestine finala Kupa.

Tribine će biti dupkom pune, kapacitet je povećan za otprilike petsto mjesta.

Jedan dio istočne tribine pripremljen je za pripadnike BBB-a, stiže oko 150 žestokih navijača Dinama, taman toliko da nadglasavanje s pripadnicima Red Fuckersa bude otprilike ravnopravno.

Atmosfera na Krimeji sigurno neće bi svakidašnja, Orijent 1919 je posljednju natjecateljsku utakmicu protiv protiv Dinama igrao, kada je bio prvoligaš.

Trener Edo Flego uoči utakmice nije imao potrebe trošiti vrijeme na motivacijske govore, mlada momčad Orijenta 1919 nalazi se u rirmu utakmica koji nemilice troši snagu:

- Sigurno da će se momčad potrošiti fizički i psihički, igramo utakmicu jakoga naboja. Vjerujem da ćemo energetski dobro odgovoriti potrebama utakmice bez obzira što smo u jakom ritmu utakmica. Jedini je naš problem što nemamo adekvatnu širinu kadra za ovakav ritam utakmica, kaže Fllego.

Trener Dinama Damir Krznar najavio je promjene u momčadi koja je prošli četvrtak igrala protiv West Hama, vjerojatno neće igrati svi reprezentativci, u kup-utakmicama uvijek prevladavaju drugačji naboji:

- Kup je uvijek zanimljiv iako mislim da će u današnjoj utakmici mogućnost iznenađenja biti svedeno na minimum. Dinamo nas ozbiljno shvaća, imali su tjedan dana stanke nakon što su odgodili utakmicu protiv Hajduka, mislim da će igrati u najjačem sastavu i ne vjerujem da će prepustiti slučaju bilo što. Očekujem dominaciju Dinama, očekujem da će oni žustro krenuti od prve minute. Jasno da se mi nećemo predati, imali smo jedan dan više za odmor nego inače što jako puno znači, vjerujem da ćemo biti na dobroj fizičkoj razini, govori Flego.

Što se sastava tiče, nedostaju dvojica bitnih igrača (Črnko, Putnik), ostali su spremni navijačima Orijenta 1919 priuštiti rijetko zadovoljstvo da gostovanje najbolje hrvatske momčadi ostane upamćeno po dobrom nogometu.

Rezultatom se nitko na Krimeji nema razloga opterećivati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.