Dražen Ladić: Mislim da sam 15 godina pokazivao dovoljno korektnosti prema Dinamu

Četvrtak, 14. rujna 2017. 11:44 Napisao/la  SC

 Drago mi je da je Zdravko Mamić javno obznanio da će uplatiti sredstva na račun, nemam razloga sumnjati, jer je Zdravko pokazao korektnost u svojim ranijim javnim izjavama, rekao je Ladić

Dražen Ladić
Dražen Ladić

Legendarni vratar "Vatrenih", Dražen Ladić, kojem je Dinamo iz vremena dok se zvao Croatia ostao dužan 400.000 eura, pobijedio je u dugom sporu te mu Dinamo mora isplatiti sedam i pol milijuna kuna na ime dugovanja i kamata.

Ladić je objasnio zašto nije došlo do nekave nagodbe izvan suda:

- Ja sam bio posljednjih desetak dana u kontaktu s direktorom Dinama Tomislavom Svetinom, ali nismo ništa uspjeli realizirati. On se više nije javljao i nakon par dana jedino mi je preostala blokada, rekao je Ladić i nastavio:

- Mislim da sam ovih 15 godina pokazao dovoljno korektnosti prema klubu, strpljivo čekao da se to završi i napokon je došao tome kraj. Drago mi je da su sada i ljudi u Dinamu pokazali dozu ljudskosti. A nisam se dogovorio jer iz Dinama nije ni bilo pokušaja za to. Meni je drago da je Zdravko Mamić javno obznanio da će uplatiti sredstva na račun. Nemam razloga sumnjati, jer je Zdravko pokazao korektnost u svojim ranijim javnim izjavama.

Ladić je komentirao i situaciju s hrvatskom reprezentacijom.

- Nije sve tako crno, još smo prvi favoriti za plasman, sve je u našim rukama. I prije nismo kvalifikacije glatko prolazili. Previše tražimo krivca da bi oprali sebe, trebamo se okrenuti pozitivi, zaključio je Ladić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.