IVAN MANCE OTIŠAO

Damir Mišković: Rastajemo se kao prijatelji

Četvrtak, 03. lipnja 2021. 10:18 Napisao/la  SC

Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu, rekao je Ivan Mance

Ivan Mance
Ivan Mance

HNK Rijeka objavio je na službenoj stranici sljedeću vijest:

Ivan Mance više nije sportski direktor HNK Rijeka. Nakon devet uspješnih godina u Rijeci, od čega sedam i pol u ulozi zamjenika odnosno sportskog direktora HNK Rijeka, Mance odlazi iz redova najdražeg kluba.

Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu, rekao je Ivan Mance.

Damir Mišković, predsjednik Rijeke, zahvalio se Ivanu Manceu na svemu učinjenom za klub u proteklih devet godina.

- Na početku želim zahvaliti Ivanu Manceu na svemu što je učinio za Hrvatski nogometni klub Rijeka u proteklih devet godina, kako u igračkom dijelu kada nam se priključio na početku naše priče, te sve što je učinio u radu sportskog segmenta zajedno sa Srećkom Juričićem. Mislim da o radu kluba, pa tako i radu Ivana Mancea u procesu izgradnje prve ekipe i mnogih drugih segmenata koja ulaze u rad zamjenika odnosno sportskog direktora, najbolje svjedoče sjajni rezultati koje je Rijeka ostvarivala.   Dovoljno je spomenuti osvojena četiri Kupa Hrvatske, četiri plasmana u skupine Europske lige, Superkup i naravno toliko željeni naslov prvaka kojega smo svi toliko čekali i u kojeg smo uložili veliku energiju i trud. Nakon svega što smo ostvarili mislim da je nepotrebno reći da smo napravili pun pogodak kad smo priključili Ivana Mancea u sportski segment po završetku njegove igračke karijere. Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku, te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti Rijeku prema novim uspjesima. Naravno da smo mu izašli u susret, to je najmanje što možemo učinti nakon svega što je napravio za klub. Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek su mu otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona, kazao je Damir Mišković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.