Ćiro Blažević: Pomirio sam sa situacijom, jedino želim otići bez bolova

Utorak, 16. studenog 2021. 12:37 Napisao/la  SC
Ćiro Blažević
Ćiro Blažević

Ćiro Blažević igra tešku utakmicu:

- Nalazi su opet loši. Liječnici su ubili metastaze na tri mjesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i zdjelicu. Kada mi je liječnica prvi put kazala da nije dobro, PSA vrijednost je pokazivala četiri. Sljedeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na posljednjem pregledu vrijednosti su stigle do 20, izjavio je Ćiro za Jutarnji list.

Opaka bolest  može naškoditi  svemu osim Ćirinu duhu:

- Već izvjesno vrijeme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Otta Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši nogometni i trenerski divovi, pa ne mogu ni ja ostati za sjeme. Pomirio sam sa situacijom, jedino želim otići bez bolova. Oduvijek imam strašno nizak prag tolerancije na bol, kaže Ćiro.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.