Branko Laljak: Nema nam spasa, svi su se potencijalni investitori povukli!

Utorak, 19. srpnja 2022. 15:23 Napisao/la  SC

Ako se u idućih nekoliko dana ne dogodi novi preokret, Interu će presuditi dugovi bivšim igračima Serderovu i Conevu

Branko Laljak
Branko Laljak

Inter iz Zaprešića odlazi kao pravna osoba u stečaj, kao nogometni klub odlazi u povijest.

Iako je Brako Laljak prije dva dana izjavio da je pronašao spasitelje kluba, izgleda se su se planovi izjalovili:

- Trebamo zadržati dostojanstvo, biti ozbiljni prema sebi i drugima, već ovog tjedna ćemo se povući iz drugoligaškog natjecanja. Sve smo pokušali, ali se toliko toga poklopilo protiv nas, nema nam spasa. Moramo vidjeti što će se događati s omladinskom školom, sigurno da ćemo s njima nastaviti raditi, djeca će nam igrati u svojim natjecanjima, samo je pitanje pod kojim imenom, Intera više neće biti. U srijedu smo trebali imati Skupštinu kluba, ali od toga neće biti ništa. Svi su se potencijalni investitori povukli iz ove priče, gotovo je, kazao je Laljak za 24sata.

Ako se u idućih nekoliko dana ne dogodi novi preokret, Interu će presuditi dugovi bivšim igračima Serderovu i Conevu zbog kojih je FIFA blokirala klupski račun.

Klub koji je osvojio prvi kup (1992) više neće postojati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.