Borna Sosa u Barceloni, katalunjski klub zamjenu za Jordija Albu pronašao u Stuttgartu

Utorak, 12. travnja 2022. 00:12 Napisao/la  SC

Sosa  ima otkupnu klauzulu od 25 mil. eura, koja je prihvatljiva Barceloni, katalunjski klub bori se s velikim dugovima

Borna Sosa u Barceloni, katalunjski klub zamjenu za Jordija Albu pronašao u Stuttgartu

Borna Sosa karijeru nastavlja u Barceloni!

Sky Sport prenosi spekulacije španjolskih medija prema kojima je Barcelona zamjenu za 33-godišnjega Jordija Albu pronašla u Stuttgartu

Sosa igra na visokom nivou u Stuttgartu, koji ispada iz Bundeslige, što nije promaknulo skautima njemačkoga saveza koji su lijevoga braniča nagovorili da postane njemački reprezentativac u doba kada izbornik Zlatko Dalić nije ni razmišljao o njemu.

Da je mogao igrati za njemačku reprezentaciju, 24-godišnji Sosa bi vjerojatno prihvatio poziv njemačkog saveza i u Kataru bi igrao za Njemačku.

Budući da nema pravo igrati, ostao je u rosteru hrvatske reprezentacije.

Interes Barcelone opet je skrenuo pozornost na igrača kojega Dalić otpočetka mandata objektivno ne vrednuje adekvatno potencijalu.

Sosa inače ima otkupnu klauzulu od 25 mil. eura, koja je prihvatljiva Barceloni, katalunjski klub bori se s velikim dugovima.

Navodno su počeli pregovori između Barcelone i Sosinih predstavnika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.