IVICA KULEŠEVIĆ Ja mislim da smo mi više hendikepirani bez Mirka Marića

Petak, 21. veljače 2020. 14:55 Napisao/la  SC

Očekujem napadačku igru s obje strane, mislim da će presuditi individualna kvaliteta, kaže trener Osijeka u najavi utakmice protiv Rijeke u subotu

Ivica Kulešević
Ivica Kulešević

U petak u ranijim jutarnjim satima nogometaši Osijeka su otputovali za Rijeku, gdje ih u subotu očekuje drugi uzastopni derbi.

Nakon pobjede (1:0) protiv Dinama, Osijek u subotu (17.30) igra na Rujevici protiv Rijeke:

- Odmah nakon utakmice protiv Dinama, okrenuli smo se utakmici protiv Rijeke. Igrači i ja razmišljamo o svakoj idućoj utakmici kao najvažnijoj, ishod derbija na Rujevici jako nam je bitan. Utakmica će biti neizvjesna, moramo biti na maksimumu da bi bismo nešto učinili. Imamo kvalitetu, imamo se čemu nadati. Poštujemo Rijeku! Mi igramo bez prvoga topnika Marića, oni igraju bez Čolaka. Ja mislim da smo mi više hendikepirani, kolega Rožman mislim da su oni više hendikepirani! Imamo mi dovoljno kvalitete i veliki roster, vjerujem da ćemo igrati na visokom nivou, pa ćemo nakon utakmice vidjeti što smo napravili, kaže trener Kulešević koji ne smatra da će utakmica izravno odrediti poredak na vrhu:

- Nije ovo presudna utakmica iako je jako bitna. Rijeka je jako dobra, vidim da su nešto radili u prijelaznom roku, očekujem napadačku igru s obje strane, mislim da će presuditi individualna kvaliteta, smatra Kulešević.

Trener Osijeka nije odlučio tko će zamijeniti Marića:

- Volim imati petnaestak igrača koji vjeruju da su neohodni za momčad, da su standardni. Imamo dosta solucija vezano za pojedine igrače i formacije. Umjesto Marića postoji opcija sa Špoljarićem i Lončarom, može i s Piljom... Nismo još odlučili! Bočkaj se oporavlja i još nije spreman, zaključuje Kulašević koji je po dolasku u Rijeku zakazao trening.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.