Ante Kulušić zakazao sastanak Komisije nogometnih sudaca na temu Rujevica

Ponedjeljak, 01. lipnja 2020. 16:46 Napisao/la  SC
Ante Kulušić
Ante Kulušić

Ante Kulušić sazvao je utorak sastanak Komisije nogometnih sudaca, radni naslov sastanka je suđenje Igora Pajača u polufinalnoj utakmici Kupa između Rijeke i Osijeka:

- Ne želim prije sjednice ništa detaljnije komentirati, niti prejudicirati sankcije za Pajača, ali moram reći da sam izrazito nezadovoljan suđenjem. Posebice ne korištenjem VAR-a na utakmici u Rijeci. Otkako smo uveli VAR, nisam o suđenju razgovarao s novinarima. Suđenje je bilo kvalitetno. Vjerovao sam da više nećemo svjedočiti ovakvim scenama, ali eto, imamo što imamo, kazao je Kulušić.

Pajač je u 56. minuti isključio Kleinheislera zbog drugoga žutog kartona, u 70. minuti dosudio je kazneni udarac za Rijeku zbog toga što je Talys laktom udario Capana.

Nakon utakmice Grezda je šako udario Čolaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.