Aleksander Čeferin stiže u posjet Davoru Šukeru, predsjednik UEFA-e kod premijera Andreja Plenkovića

Četvrtak, 01. prosinca 2016. 19:06 Napisao/la  SC

Vodeći čovjek europskog nogometa prihvatio poziv da 20. prosinca posjeti Hrvatsku


Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je službeni poziv predsjedniku Uefe, Aleksandru Čeferinu, a vodeći čovjek europskog nogometa prihvatio je taj poziv te će 20. prosinca posjetiti Hrvatsku kao jednu od prvih destinacija koje će obići kao predsjednik Uefe, što je veliko priznanje i čast Hrvatskom nogometnom savezu.

Predsjednika Uefe primit će i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije, koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za mjestom predsjednika Uefe. Sada zajedno surađuju i u okviru Uefinog Izvršnog odbora čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Šuker i rukovodstvo Saveza razgovarat će s predsjednikom Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci Uefe važnim razvojnim projektima HNS-a.

Hrvatski nogometni savez uvjeren je u razumijevanje novog predsjednika Uefe za izazove malih i srednjih saveza, posebno u svjetlu reorganizacije klupskih natjecanja te će dio razgovora biti posvećen upravo tim temama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.