Ako se obistini spekulacija da će bivši igrač Rome i Dinama karijeru nastaviti u trećeligašu, Kustošija senzacionalno otvara novo poglavlje u ulaznim transferima

Utorak, 31. listopada 2023. 12:50 Napisao/la  SC

Iako Bara živi od nogometa, Kustošija je neočekivano postala trećeligaš koji se na tržištu ponaša poduzetnije od većine prvoligaša

Ante Ćorić
Ante Ćorić

Ante Ćorić karijeru nastavlja u Kustošiji!

Ako se obistini spekulacija da će bivši igrač Rome i Dinama karijeru nastaviti u trećeligašu, Kustošija senzacionalno otvara novo poglavlje u ulaznim tranferima.

Za sada su senzacije samo izlazni transferi.

Prije nekoliko dana engleski mediji spekulirali su da Arsenal želi dovesti 16-godišnjega Dinu Klapiju, mladog reprezentativca Kustošije.

Klapija je Amerikanac, prošao je selekciju američkog kampa Manchester Cityja prije nego što je došao u Dinama iz kojega je otišao u Kustošiju gdje ga prate skauti Leipziga, Chelseaja, Borussije Dortmund...

Kustošija je postala svjetska senzacija nakon što je 19-godišnji senegalski branič Mikayil Faye za čak 4,5 milijuna eura prodan Barceloni.

Iza kluba stoji menadžer Andy Bara koji je zajedno s partnerima Kustošiju prošle sezone preuzeo u drugoj ligi s ambicijom da postane prvoligaš.

Iako Bara živi od nogometa, Kustošija je neočekivano postala trećeligaš koji se na tržištu ponaša poduzetnije od većine prvoligaša.

Eventualni Ćorićev dolazak u Kustošiju na tragu je neobične sportske politike u nižerazrednom nogometu

Ćorić je od ljeta slobodan igrač, zanimljivo je da 26-godišnji veznjak, koji je 2018. godine iz Dinama u Romu otišao za 7,5 mil. eura, ni u Hrvatskoj nije pronašao bolji klub od trećeligaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.