Trener Dinama tvrdi: Nedostaje mi jači Hajduk, siječemo granu na kojoj sjedimo

Petak, 02. ožujka 2012. 14:01 Napisao/la  Z. G.

- Želim Hajduku da nam do kraja bude podražaj. Pa, Hajduk i Dinamo trebaju vući hrvatski nogomet. Nedostaje mi jači Hajduk, i to ne samo meni, već cjelokupnoj sportskoj javnosti, kaže Ante Čačić

Hajdukov je trener Krasimir Balakov ovih dana podsjetio da Dinamova momčad „pobjeđuje s 3-0 bez Badelja i Šimunića“ dodavši da je „Dinamo druga dimenzija u odnosu na Hajduk“. Ovu je opasku primijetio i maksimirski trener Ante Čačić.

- Jasno je da se egzistencijalni problemi reflektiraju i na momčad, trenera, atmosferu... Zato je Balakov i spomenuo da je Dinamo druga dimenzija, jer mi tih problema nemamo. Ma, sami sebi na neki način siječemo granu na kojoj sjedimo: kad nema novca, onda je to negativan kontekst; kad ima novca, opet je negativan kontekst! Želim Hajduku da nam do kraja bude podražaj. Pa, Hajduk i Dinamo trebaju vući hrvatski nogomet. Nedostaje mi jači Hajduk, i to ne samo meni, već cjelokupnoj sportskoj javnosti. Nedostaje nam Hajduk koji bi bio pandan Dinamu, ali neka to budu i Slaven Belupo, Zagreb, Rijeka, Osijek... Neka liga bude jača“, istaknuo je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.