Zoran Mamić zadovoljan nakon poraza od Šahtara, Dinamo završio pripreme u Španjolskoj

Subota, 06. veljače 2016. 10:04 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Dinamo - Šahtar 0:2

Dinamo je na pripremama u Španjolskoj odigrao utakmicu s najtežim suparnikom i s 0:2 izgubio od Šahtara. U 6. minuti Srna je sjajno ubacio s desne strane, a Eduardo s pet metara rutinski zabio bivšem klubu.

U 27. minuti Ukrajinci su udvostručili vodstvo, Taison je zabio nakon duge akcije Šahtara i velike neodlučnosti Dinamove obrane.

- Čestitke Šahtaru na pobjedi do koje su došli jer su iskoristili svoje prilike dok mi to nismo napravili. Dobro smo igrali, ali nismo imali dovoljno sreće ni koncentracije u završnici. Nekoliko puta su njihovi igrači izbijali loptu s linije. Ako me pak pitate s čime nisam zadovoljan, onda je to nedostatak agresije i brojem faulova. Protiv ovakvog protivnika kao što je Šahtar jednostavno moramo biti čvršći. Previše smo puta griješili u zadnjem pasu. Željeli smo u tim situacijama dati idealnu loptu, odigrati nešto što "nitko ne vidi" umjesto da jednostavnije završimo akciju i to moramo popraviti, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

DINAMO: Eduardo (70. - Ježina), Matel, Goncalo (27. - Soldo, 69. Benković), Schildenfeld (65. - Sigali), Stojanović, Antolić (81. - Sosa), Machado (59. - Pavičić), Ćorić (65. - Šovšić), Soudani (73. - Gojak), Fernandes (81. - Lovren), Hodžić (59. - Rog)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.