Zoran Mamić uoči Celtica: Za prolazak u idući krug natjecanja treba skupiti 10 bodova!

Četvrtak, 02. listopada 2014. 00:46 Napisao/la  SC

Celtic je velika momčad koja ima sjajnu atmosferu i stadion, a iako njihovi rezultati nisu toliko dobri koliko bi navijači željeli, kaže Mamić

Dinamo je u srijedu oko podneva stigao u Škotsku, a momčad je navečer odradila trening na legendarnom Celtic Parku. trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu protiv Celtica u četvrtak.

- Znamo puno o Celticu, gledali smo sve njihove utakmice i znamo što nas čeka. Celtic je velika momčad koja ima sjajnu atmosferu i stadion, a iako njihovi rezultati nisu toliko dobri koliko bi navijači željeli mi ih maksimalno respektiramo. Privilegija je igrati u takvoj atmosferi te ćemo dati sve od sebe kako bismo prikazali što bolju igru. Svaka utakmica ima svoju priču tako da mi je teško reći koliko će to utjecaja njihov slabiji ulazak u sezonu. Ne pada nam napamet podcijeniti Celtic, moramo biti jako dobri, bolji nego protiv Astre u prvoj utakmici kako bismo ovdje ostvarili pozitivan rezultat, kaže Mamić.

Gruba računica kaže da će za prolazak u idući krug natjecanja trebati 10 bodova:

- Mislim da je to dosta za prolazak skupine, koja je dobra i u kojoj svatko može svakoga dobiti. Mitko ne odskače, smatra Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.