Zoran Mamić, trener Dinama: Puno puta sam rekao da Tudor radi jako dobar posao

Petak, 21. studenog 2014. 16:17 Napisao/la  SC

 Ipak je utakmica od posebnog značaja, jer se radi o dva najveća hrvatska kluba, kaže Mamić


Dinamo u subotu igra protiv Hajduka, što je dobar pokazatelj stanja u kojemu se modra momčad nalazi nakon stanke. Trener Dinama Zoran Mamić priželjkivao je stanku da bi pokušao podignuti poljuljano raspoloženje rastrojene momčadi, koju su dotukli porazi od Salzburga u Europa ligi:

- Napunili smo akumulatore, konsolidirali se i spremni čekamo utakmicu koja ipak znači više od tri boda koja su u igri. Hajduk se nikada ne smije podcijeniti, ali siguran sam da je Dinamo bolji i da će pokazati to na terenu. Čeka nas veliki derbi protiv Hajduka, koji iako nosi samo tri boda kao i svaki drugi susret ipak je utakmica od posebnog značaja, jer se radi o dva najveća hrvatska kluba. Mi želimo nametnuti svoju igru, nastaviti dobru seriju koju imamo protiv njih, ali i izaći iz niza malo lošijih rezultata koje smo imali prije reprezentativne stanke.

Trener Modrih cijeni momčad iz Splita:

- Njih se nikada ne smije podcijeniti. Kouassi je uvijek opasan, Sušić, Bradarić i možda Vlašić ili tko već... Bočni igrači su im vrlo ofenzivni i opasni, a imaju i dobre prekide. Zaostaju 11 bodova za nama, ali to ne znači previše u ovakvim utakmicama. Nisu izgubili od osmog mjeseca što pokazuje da su u dobroj formi, ali odigrali su puno neriješenih utakmica. Kažem, mene zanima ono što će biti u subotu, a siguran sam da je Dinamo bolji i da će pokazati to na terenu, smatra Mamić.

U šest izravnih dvoboja protiv Igora Tudora, Mamić je ostvario pet pobjeda i jedan remi:

- Da je on na klupi Dinama, a ja na klupi Hajduka, možda bi on dobio svih šest derbija. Tko zna? Puno puta sam rekao da Igor radi jako dobar posao, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.